PURE MOMENTEN VERHALEND VASTGELEGD

eve-fotografie zelf voor de camera

Hi! Ik ben Eveline.

Ik fotografeer graag jouw waardevolle momenten op een documentaire wijze.

De momenten leg ik vast hoe ze zijn. Soms met wat sturing voor het licht, maar ik wil vooral vastleggen hoe júllie zijn, puur, authentiek en met gevoel. 

Wil jij dat ook?
Neem dan contact met mij op. 

My Philosophy

'I walk. I look. I see. I stop. I photograph'

'PHOTOGRAPHY IS AN ART OF OBSERVATION'

Wat mij inspireert:

Het mooiste aan fotografie vind ik om beelden te maken die verrassen en die je weer terugnemen naar dat moment. Ik heb dit geleerd door heel veel te oefenen tijdens mijn reizen en door te blijven kijken wat voor interessante doorkijkjes of composities ik kon vinden onderweg. Daarnaast heb ik een aantal cursussen gevolgd om ook de technische kant van de camera nog beter te leren kennen. Toen het steeds serieuzere vormen ging aannemen ben ik gestart mijn bedrijf.

fotograaf op de foto in Den Haag

Verder ben ik 35 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Pijnacker. Samen met mijn man, Frank heb ik een zoontje, Jort van 4 jaar oud. 

Naast mijn fotografiebedrijf sta ik 3 dagen voor de klas op een basisschool. In mijn vrije tijd -als ik even niet met fotografie bezig ben- dan tennis ik graag of ik geniet van de dingen om mij heen, zoals de natuur die zich in de verschillende seizoenen zo mooi kan zijn. Ik hou ook heel erg om leuke en vooral lekkere restaurantjes te ontdekken. Ik ben altijd op zoek naar leuke koffiezaakjes. Dus heb je tips?!
Let me know! En anders heb ik wel een lijstje voor jou. 🙂

Stichting Earlybirds

Vrijwilliger - Fotograaf

Het fotograferen van newborns is ontstaan toen ik op vrijwillige basis fotograaf van Stichting Earlybirds ben geworden. Deze stichting geeft ouders de kans om hun premature kindje in een tijd van spanning en onzekerheid tijdens de ziekenhuisopname een mooie fotoreportage te ontvangen. Ik vind het nog steeds iedere keer zo waardevol om deze reportages te mogen maken. 

Wil je weten hoe ik bij deze stichting ben gekomen? Lees dan de blog hierover.

Wil je meer over informatie over de stichting? Klik dan hier.

Premature baby bij zijn ouders in de armen.