PURE MOMENTEN VERHALEND VASTGELEGD

Newborn shoot

Een newborn shoot is een mooie herinnering voor later. Het mooiste aan newborns is dat ze nog zo klein zijn. Na een paar weken is je baby alweer zo veranderd. Hoe fijn is het als je die eerste week voor altijd in beeld hebt?

Dat kan met een prachtige baby fotoshoot van je newborn. Ik ben Eveline van Eve-fotografie en schiet als newborn fotograaf unieke foto’s van pasgeboren baby’s en hun ouders. Ook bied ik voor newborns en hun ouders het pakket ‘First Year Around’, of een kwartaalshoot aan. Op deze pagina lees je daar meer over.

Wil jij ook de waardevolle momenten met je pasgeboren kindje vastgelegd hebben? Neem contact met mij op en hopelijk mag ik iets voor jullie betekenen.

Zoek je nog een leuk cadeau voor aanstaande ouders? Kies dan voor een newborn cadeaubon!

In mama's armen ben je veilig
Een baby ligt op een oranje doek

Wat kun je verwachten van de newbornshoot?

 • Een rustig verlopende newbornshoot bij je thuis
 • Tijdloze foto’s waar je voor de rest van je leven warme herinneringen aan hebt
 • Binnen 1 dag reactie na het invullen van het contactformulier
 • De foto’s zijn binnen 14 dagen na de fotoshoot klaar
 • Je ontvangt een persoonlijk fotoalbum waar door jou de geselecteerde foto’s in staan
 • Een pakket bestaat uit minimaal 30 foto’s
 • Een mini-pakket is ook mogelijk als shoot
Ben je nieuwsgierig naar mijn eerdere fotoshoots met newborns? Op mijn website zie je mijn portfolio, neem gerust een kijkje!

Newbornshoot

Werkwijze

Bij een fotoshoot met een newborn is het natuurlijk het fijnst als de baby, de (misschien wel) broer(s) en/of zus(sen) en niet te vergeten de ouders zelf op hun gemak voelen. Dat is belangrijk om jullie gezin zo authentiek mogelijk op de foto te zetten. Daarom kom ik bij jullie thuis langs, zodat de baby fotoshoot zo relaxed mogelijk verloopt. Het wordt dus geen studio shoot.

Zodra jullie gekozen hebben voor een babyshoot met mij als newborn fotograaf, neem je contact met mij op. Ik laat dan zo snel mogelijk weten wanneer ik beschikbaar ben. Wanneer de baby geboren is, plannen we de definitieve afspraak voor de newbornshoot. Ik kom meestal na 1 – 1,5 week bij jullie thuis langs, zodat moeder en kind rustig kunnen herstellen en wennen aan elkaar. Op een later moment mag natuurlijk ook, als jullie dat prettiger vinden. 

baby in de armen van zijn moeder

The Reviews

Vorige week hebben wij foto’s laten maken van onze 1,5 week oude dochter. Eveline zorgt voor een hele relaxte sfeer tijdens de shoot en legt een gezin vast zoals hij is. Wij wilden natuurlijke foto’s en weinig geposeerde foto’s, dit is fantastisch gelukt. Wij zijn erg blij met de foto’s van Eve-fotografie en zouden Eveline dan ook zeker aanbevelen als je mooie natuurlijke foto’s wil hebben!
Lees verder
CHARELLE VAN DRENTH
Omdat we de eerste keer zo blij waren met de foto's van Eveline, hebben we een paar maanden na de geboorte van ons tweede kind haar weer gevraagd. Wederom zijn de foto's heel mooi en natuurlijk. Dit komt omdat Eveline zorgt voor een ontspannen sfeer in ons eigen huis. Hierdoor komen de foto's natuurlijk en 'niet gemaakt' over. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto's!
Lees verder
DANA HOOGDUIN - HAVENAAR
Eveline legt niet alleen de momenten vast, maar ook de sfeer en emotie. Hierdoor worden het spontane en realistische foto's. Wij vonden het een leuke newbornshoot, met een prachtig eindresultaat!
Lees verder
LEANNE RUITENBEEK
Wij hebben een newborn lifestyle shoot gedaan bij eve-fotografie. Super ontspannen en de foto’s zijn echt onwijs gaaf en mooi geworden! Super blij met deze mooie herinnering!! 🥰🥰
Lees verder
TAMARA KESTER - DE VRIES
Eveline heeft een goede kijk op mooie plekken voor de foto's en kwam zelf met leuke ideeën, zowel qua plek als houding. De sfeer tijdens de fotoshoots zelf was erg ontspannen waardoor wij ons op ons gemak voelde. Hierdoor zijn de foto's van onze beide shoots erg mooi geworden, wij zijn zeer tevreden en zouden haar zeker aanraden!
Lees verder
JOYCE DE VRIES
Eveline heeft mooi en persoonlijke foto's gemaakt. We zijn er heel blij mee! Voordat de fotoshoot begon was ik een beetje gespannen. (je weet maar nooit wanneer een baby huilt haha), maar de shoot verliep vlot en ontspannen dankzij Eveline.
Lees verder
SIES VAN DER VALK
Wij zijn heel blij met de foto’s die Eveline heeft gemaakt met een newbornshoot! Eveline is een fijne en rustige fotograaf en doordat we niet hoefden te poseren, hebben wij hele pure en spontane foto’s ontvangen. Ook het contact met Eveline verliep heel fijn en snel via de app. Wij kunnen Eveline zeker aanraden!
Lees verder
SANNE VAN WIJK
Previous
Next

Alledaagse momenten op beeld vastgelegd

Tijdens de newborn shoot leg ik de baby zoveel mogelijk in natuurlijke posities vast. Als newborn fotograaf fotografeer ik simpelweg wat er gebeurt. Zo neem ik foto’s wanneer jullie met de baby knuffelen, fotografeer ik de lieflijke momenten met de grote broer of zus, maar bijvoorbeeld ook als jullie de baby in bad doen. Ik maak shots van de details, het kamertje en als jullie met de verzorging bezig zijn, indien jullie dit willen uiteraard. Als er een moment komt wanneer de baby zorg nodig heeft, kan ik me ook even terugtrekken. Op deze manier kan ik het documentair vastleggen en kunnen jullie later heerlijk van al deze momenten genieten. Ook kan je de plaatjes laten zien aan de oma’s en opa’s, andere familie en jullie vrienden.

Newbornfotografie

Tarief
315
00
 • Ong. 1 uur fotografie
 • Min. 30 foto's op hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery (privé) om te downloaden en te delen
 • Incl. reiskosten binnen 30 km (vanuit Pijnacker)
 • Incl. een fotoalbum met linnenkaft 15x15, 20 pagina's
 • Bij afname van een zwangerschapsshoot en een newbornshoot krijg je 15% korting op de tweede shoot
 • Andere wensen in overleg mogelijk

Newbornfotografie - mini

Tarief
195
00
 • Max. 30 minuten fotografie
 • Min. 10 foto's op hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery (privé) om te downloaden en te delen
 • Incl. reiskosten binnen 30 km (vanuit Pijnacker)
 • Bij afname van een zwangerschapsshoot en een newbornshoot krijg je 15% korting op de tweede shoot
 • Incl. een fotoalbum met linnenkaft 15x15, 8 pagina's (is uit te breiden tegen een meerprijs)
 • Andere wensen in overleg mogelijk

Meer opties

In het eerste jaar maakt jullie baby de meeste veranderingen door van zijn/haar leven. Om ook deze waardevolle momenten vast te leggen bied ik twee bijzondere pakketten aan.

Daarnaast kan ik ook in een eerder stadium langskomen voor een fotoshoot: tijdens de zwangerschap en bij de geboorte.

'First Year Around' €995,00

Dit pakket biedt je de mogelijkheid om elke maand jullie newborn tot dreumes vast te laten leggen. In dit pakket zit een mini fotoshoot newborn + iedere maand een fotosessie van 15/20 minuten (minimaal 5 foto’s per keer). Aan het einde van het jaar ontvangen je het eerste levensjaar van jullie kleintje in een fotoalbum. 

Plan een fotoshoot met jullie newborn

Lijkt het je leuk om een fotoshoot met jullie newborn te maken met mij als fotograaf? Ik zou het een grote eer als ik jullie prille gezinsgeluk mag vastleggen. Ik weet uit eigen ervaring hoe bijzonder het leven met een newborn is. Ook merk ik dat foto’s maken in de eerste paar maanden er soms bij inschiet. Ik gun iedereen de mooiste, meest pure momenten van jullie baby op beeld.

Neem contact met me op als jullie interesse hebben in een newbornshoot. Als je het contactformulier invult, reageer ik zo snel mogelijk op jullie aanvraag. Heb je nog een vraag? Je mag me altijd even bellen op +31 6 155 20 604.